Kerstbomen voor eenzame ouderen. Kleine actie, een groot gebaar.

In deze coronatijd hebben wij het allemaal niet makkelijk, onze bewegingsvrijheid is beperkt en het ziet er naar uit dat dat nog wel even zo zal blijven. Maar hoe lastig dat ook is, het is nog niks vergeleken met de beperking die de kwetsbare ouderen ervaren. Vooral voor hen is het zwaar. Om deze tijd een beetje te verlichten deel ik kerstbomen uit aan eenzame ouderen.

Nu de coronaregels nog niet kunnen worden versoepelt, en de beperkingen worden voortgezet ervaren de mensen in deze groep nog meer eenzaamheid. Sommigen van hen hebben het afgelopen jaar misschien wel een dierbare verloren of kunnen hem of haar niet bereiken in het verzorgingstehuis. Ze kunnen nergens heen voor een beetje afleiding en beweging.

Ik vind het hartverscheurend te zien dat sommigen niet eens de energie op kunnen brengen om een kerstboom op te zetten of gezellige lichtjes op te hangen. Daarom kom ik nu in actie.

Kerstbomen voor eenzame ouderen uitdeelactie

Om het gevoel van eenzaamheid een beetje te verlichten heb ik besloten een beetje vrolijkheid te brengen. Ik ga 5 kerstbomen uit te delen. En het mooie is: jij mag mij laten weten wie ik hier blij mee kan maken.

Ken jij een eenzame oudere, die woonachtig is in Nieuwegein, IJsselstein, Houten, Vianen of Utrecht en een kerstboom verdient, geef hem of haar dan op en wie weet ga ik langs om de kerstboom te brengen.

Compleet ingerichte kerstbomen

De kerstbomen zullen door mijzelf worden gebracht en worden voorzien van lichtjes, kerstballen, slingers, kortom een compleet versierde kerstboom. Indien nodig zal ik helpen de boom te versieren (uiteraard coronaproof).

Wil jij iemand aanmelden?

Wat fijn. Gebruik dan de button hieronder om contact met mij op te nemen.

Laat vervolgens je eigen gegevens achter en vermeld in het vak “bericht” het volgende:
– De naam van degene die jij wilt opgeven
– Zijn of haar leeftijd (mag ook een schatting zijn)
– Het adres van deze persoon (*)
– De reden waarom jij deze persoon wilt opgeven.

*adressen buiten Nieuwegein, IJsselstein, Houten, Vianen of Utrecht kunnen helaas niet meedoen.

Ik zal je laten weten of jouw aanmelding voor de kerstboom in aanmerking is gekomen, verder zullen je contactgegevens niet worden gebruikt.

Doe jij ook mee?

De gelegenheid om iemand aan te melden sluit op zaterdag 12 december om 17.00 uur. Wacht daarom niet te lang!

Ik wil graag iemand aanmelden

 

 

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel dan dit bericht!

One thought on “Kerstbomen voor eenzame ouderen. Kleine actie, een groot gebaar.

  1. Ik heb geen persoon om aan te melden maar wil wel graag laten weten hoe leuk en lief het gebaar van de kerstboom is! Geweldig!

Comments are closed.