Scheidingsbemiddeling mediation scheiding

Scheidingsbemiddeling

Scheidingsbemiddeling

Als je gaat scheiden komt er veel op je af. Praktisch, emotioneel en financieel. Uit ervaring weet ik dat een scheidingstraject lastig kan zijn. Vaak is het nog heftiger als er (kleine) kinderen bij betrokken zijn.
Hoe zit het met de woning? Moet het huis verkocht worden of kan één van jullie hierin blijven wonen? De inboedel, het spaargeld, het pensioen, wat gaat daarmee gebeuren? Scheidingsbemiddeling door een mediator kan je daarbij helpen.

Mediation bij Scheiding

Omdat de behoefte voor elk scheidend stel (met of zonder kinderen) anders is, maken wij samen een plan die past bij die unieke behoefte. Het doel is jullie zo veel als mogelijk te ontzorgen. Je moet het verleden eerst goed afsluiten om de toekomst met vertrouwen tegemoet te kunnen gaan.

Werkgebieden

Ben je woonachtig in de regio Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein, De Meern, Houten, Vianen en omgeving dan ben je aan het juiste adres en kunnen de gesprekken live plaatsvinden. Geef je er de voorkeur aan om de gesprekken online te voeren dan is dat ook mogelijk.


 

Scheiden met kinderen

Een scheiding heeft veel invloed op de kinderen. Het is goed ze zo snel als mogelijk te betrekken bij de scheiding. Als ervaren KIES-Mediator help ik jullie hierbij.

Lees meer... 

 

Financiële afwikkeling

Als partners ben je financieel aan elkaar verbonden. Samen stellen wij een goed financieel plan op zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Lees meer...   

 

Juridische afwikkeling

Zijn alle afspraken gemaakt? Dan zal dit nog door de rechtbank bekrachtigd moeten worden. Ook hierin zal ik jullie ontzorgen.

Lees meer... 

Werkwijze en kosten

Ik heb ondertussen zo'n 400 scheidingen geregeld. Er zit altijd 1 rode draad in de werkwijze. Scheidende stellen die openstaan voor mediation willen het goed regelen, maar weten alleen nog niet hoe. Omdat iedere scheiding persoonlijk is nodig ik jullie graag uit voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Samen gaan wij kijken waar jullie behoefte ligt en waar ik jullie daarbij kan helpen. In jullie tempo.

Lees meer...

Contactgegevens

Zandoever 9
3433 DA Nieuwegein

  fa-mobile-phone   06-24576241

  fa-envelope far  info@anjavanree.nl

Contactformulier