Scheidingsmediator

Scheidingsmediator

Een scheidingsmediator inschakelen

Bij een scheiding komt veel kijken. Er moeten zaken geregeld worden rondom de woning, de financiën, de kinderen en nog zoveel meer. Dat kan gepaard gaan met veel emoties. In 'normale omstandigheden' begrijpt ieder weldenkend mens dat een vechtscheiding voor niemand de goede oplossing is. Een scheidingsmediator kan dan uitkomst bieden. Zonder duw- en trekwerk zorgt de scheidingsmediator ervoor dat er eerlijk, open en, waar mogelijk, de zaken vriendelijk worden besproken.
Lees hier meer over het traject van scheidingsbemiddeling.

Ouders die gaan scheiden

Mochten er kinderen betrokken zijn bij een scheiding, dan is het belangrijk dat een ouderschapsplan wordt gemaakt. Hierin staan alle afspraken die tijdens de mediation worden gemaakt. Ouders hebben gelukkig (bijna) altijd het beste met de kinderen voor. Met hulp van de mediator wordt gezorgd voor duidelijkheid voor de kinderen. Lees hier meer over mijn aanpak. 

Ook de financiën moeten geregeld worden

Partners zijn financieel aan elkaar verbonden. De financiële afwikkeling wordt met hulp van de scheidingsmediator besproken en vastgelegd. Het betreft de verdeling van alle bezittingen. Lees hier meer over de financiële afwikkeling.


Anja van Ree, ervaren scheidingsmediator

Ondertussen heb ik al vele jaren ervaring als scheidingsbemiddelaar. Voordat ik als echtscheidingsmediator met mijn praktijk aan de slag ging, was ik werkzaam in de financiële dienstverlening. Mijn kennis en ervaring op het gebied van financiën komen in mijn huidige werkzaamheden heel goed van pas. 

Wil je meer weten of heb je een persoonlijke vraag. Neem dan contact met mij op. 

Contactgegevens

Zoomstede 27
3431 HK Nieuwegein

  fa-mobile-phone   06-24576241

  fa-envelope far  info@anjavanree.nl

Contactformulier