Referenties Anja van Ree

Referenties

Referenties en Ervaringen

Iedere keer weer krijg ik een goed gevoel als een scheidend echtpaar met mijn hulp tevreden de toekomst in kan, of een individu dat dankzij de therapie zijn of haar doelen weer kan te bereiken.

Als ik dan na afloop een mail met mooie referenties krijg met een woord van dank, of men deelt de ervaringen met mij en met anderen dan kan mijn dag niet meer stuk! 

Scheidingsmediator

 

Anja van Ree is een fijne relatietherapeut. Ze luistert aandachtig, begrijpt onze problemen en biedt praktische oplossingen. Dankzij haar begeleiding hebben mijn partner en ik onze relatie aanzienlijk kunnen verbeteren. We zijn haar erg dankbaar voor haar hulp.

Petra uit Vianen

Anja van Ree heeft ons als relatietherapeut enorm geholpen. Haar begrip en geduld hebben onze relatie een nieuwe start gegeven. Ze heeft ons waardevolle tools en inzichten gegeven om beter met elkaar te communiceren en onze problemen aan te pakken. Anja straalt een warme en ondersteunende houding uit, waardoor we ons altijd op ons gemak voelden tijdens onze sessies. Dankzij haar begeleiding hebben we een sterker en gezonder partnerschap opgebouwd. We kunnen haar niet genoeg bedanken voor haar positieve invloed op ons leven en onze relatie. Ze is een fantastische relatietherapeut en we raden haar van harte aan.

Martin

 

Dankzij Anja van Ree is ons scheidingstraject soepel en vloeiend verlopen tot onze beider tevredenheid. Proactief is meegedacht om voor alle partijen tot een passende en haalbare oplossing te komen aangaande onze wensen. Hierdoor is er ons een groot stuk ontzorging aangeboden wat in een dergelijk stressvol en emotioneel traject tot een groot deel minder stress en spanning heeft geleid. Ik zou Anja dan ook van harte aanbevelen als bemiddelaar als je gezamenlijk het doel nastreeft het voor alle partijen goed te willen regelen.

Mark, IJsselstein

 

De scheiding is al een ramp op zich waar Anja heel professioneel maar ook menselijk en in begrijpelijke taal ons te woord stond en haar diensten heeft aangeboden. Wat het nog verschrikkelijker maakte was dat de 2 hondjes met mij mee zouden gaan , maar plotseling beiden ziek werden en 1 inmiddels is overleden en de ander hangt er om. Ik voelde me echt geborgen op dat moment bij Anja die goed door had wat dit met mij deed. Dank je wel voor het begrip voor mijn verdriet.

Thea, Houten

 

Anja geeft goede uitleg over het proces en goede begeleiding. Ik sta zelf niet achter de scheiding en dan moet je zelf wel heel sterk zijn om dit proces aan te kunnen gaan. Door trouw aan mijzelf te blijven, helder en toch mee te werken, kun je samen tot goede afspraken komen. Maar je moet ook best veel zelf onderhandelen. De combinatie met de woonoplossing ook prettig en fijn dat je met een all in prijs weet waar je aan toe bent. Al met al, petje af voor Anja.

Marielle, Everdingen

 

Het proces van scheiden is pijnlijk en spannend. Dan zoek je iemand bij wie je je allebei vertrouwd voelt, iemand die deskundig is en die haar expertise goed kan uitleggen. Iemand die duidelijk is, onpartijdig, vriendelijk en begripvol, die ook ruimte kan maken voor de emoties en daar goed doorheen kan navigeren, iemand die kan versnellen waar mogelijk en vertragen waar nodig en iemand die de gesprekken prettig kan laten verlopen. Dan hoef je niet verder te zoeken, want Anja die heeft het allemaal in huis. Dank je wel voor je fijne en goede begeleiding Anja!

Louise, Zeist

 

Ik kan niet anders zeggen dan dat we zeer blij zijn dat we met Anja in contact zijn gekomen. Ik had het niet anders gewild. Vandaar alleen maar tienen. Zij heeft ons uitstekend geholpen. Het fijne is dat ze er niet is om ons counceling te geven. Ze staat er volledig onpartijdig in. Ze regelt alles wat er moet gebeuren en daarna is het klaar. Maar de betrokkenheid is er wel. Ondanks de vervelende omstandigheden waarvoor we bij Anja aan tafel zaten konden we toch met elkaar lachen. Ik zou iedereen Anja kunnen aanraden en zal dat ook zeker doen als bekende van mij ook in een scheiding terechtkomen.

Bas, Utrecht

Meer referenties waar ik trots op ben zijn te vinden op 

Klanten Vertellen logo

Ook hulp nodig?

Wil jij er ook alles aan hebben gedaan om je relatie te redden of is dat een gepasseerd station en wil je de scheiding netjes regelen zodat je na afoop met een gerust gevoel kunnen terugkijken op het proces? Laat mij jou en je partner helpen om dit goed te regelen. Op een respectvolle, nette en eerlijke manier. En in een tempo dat bij jullie past!

Neem contact op!   

Contactgegevens

Zandoever 9
3433 DA Nieuwegein

  fa-mobile-phone   06-24576241

  fa-envelope far  info@anjavanree.nl

Contactformulier