Therapie

Therapie

Therapie

Loop je vast in je persoonlijke ontwikkeling doordat je in het verleden een traumatische ervaring op hebt opgedaan. Zit jij al een behoorlijke tijd niet lekker in je vel of beheersen angsten je leven. Wil je af van dat gepieker en die chaos in je hoofd. Ben je op zoek naar rust. Wil jij een nare gebeurtenis in het verleden los kunnen laten, maar is je dat met reguliere therapie niet gelukt?

Mijn doel is mensen hun levensvreugde weer terug te geven. Door op een zeer effectieve wijze te helpen middels Traumaverwerking, EMDR en hypnotherapie.

 

traumaverwerking

Traumaverwerking

na scheiding voor kind en ouder

Na een scheiding kan de nasleep een trauma opleveren. Zowel bij de kinderen als ouders. Zeker als het een vechtscheiding betrof. Niemand wil blijven hangen in woede of slachtofferschap, maar toch gebeurt dat. Hoe kom je daar dan uit? Ik help jou en/of je kind(eren) bij de verwerking.

Lees meer...

 

emdr

EMDR

EMDR is een afkorting van “Eye Movement Desentisation and Reprocessing”. Het houdt in dat je door middel van oogbewegingen minder gevoelig wordt en informatie opnieuw verwerkt. EMDR is een hele effectieve therapie voor de verwerking van gebeurtenissen in het verleden die enorme gevolgen hebben voor jou leven nu.

Lees meer...

 

hypnotherapie

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een mix van concentratie, trance, en focus en is een hele effectieve methode om voorgoed van je probleem af te komen.

Onderzoek heeft aangetoond dat in 93% van de gevallen hypnotherapie, net als EMDR, meer succes oplevert dan andere methodes.

Lees meer...

Opgeleid Mediator en Therapeut

Na het afronden van de volledige mediation opleiding bij de Mediation Federatie Nederland (MFN) en mijn inschrijving bij de Raad voor Rechtsbijstand (RvR) heb ik een aantal jaren als scheidingsbemiddelaar gewerkt. Ik zag steeds meer in dat coaching en therapie vaak een verlengde van mediation zijn, daarom heb ik jaren achtereen mijn kennis verbreed.

Het begon met de opleiding tot NLP Practitioner (Neuro Linguïstisch Programmeren) en aansluitend NLP Master bij de NLP Academie. De Masterclass tot Kies Mediator, waarbij het welzijn van kinderen voorop staat en de opleiding Hypnotherapie bij het HIN (Hypnose Instituut Nederland). Bij het HIN heb ik tevens Masterclasses gevolgd, zoals stoppen met roken, afvallen, mesmerisme en therapie bij kinderen en/of ouders. De laatste opleidingen  die  kan worden toegevoegd aan de lijst is de opleiding tot EMDR therapeut en Reiki I en Reiki II. Mijn missie is om mijn cliënten een complete oplossing te bieden voor hun probleem. 

Contactgegevens

Zandoever 9
3433 DA Nieuwegein

  fa-mobile-phone   06-24576241

  fa-envelope far  info@anjavanree.nl

Contactformulier