Therapie

Therapievormen

Therapievormen

Loop je vast in je relatie doordat je in het verleden een traumatische ervaring op hebt opgedaan. Raak je het contact hierdoor met je partner kwijt. Ben je op zoek naar rust. Wil jij een nare gebeurtenis in het verleden los kunnen laten, maar is je dat met reguliere therapie niet gelukt?

Mijn doel is mensen hun levensvreugde weer terug te geven. Door op een zeer effectieve wijze te helpen. 

Mijn methodieken zijn afgestemd op de persoon of personen die ik voor mij heb. Tijdens de intake inventariseren wij wat er bij jou of bij jullie past. Zonder wachttijd.

Contact over therapie

EFT Relatietherapie

Met EFT (Emotionally Focused Therapy) onderzoeken wij diepgewortelde emoties en gedragspatronen. De essentie is om openheid te creëren en hier eerlijk over te praten. Het stelt jullie in staat om zowel je partner als jezelf beter te begrijpen.

Lees meer...

 

traumaverwerking

Traumaverwerking

Na een scheiding kan de nasleep een trauma opleveren. Zowel bij de kinderen als ouders. Zeker als het een vechtscheiding betrof. Niemand wil blijven hangen in woede of slachtofferschap, maar toch gebeurt dat. Hoe kom je daar dan uit? Ik help jou bij de verwerking.

Lees meer...

 

emdr

EMDR

Eye Movement Desentisation and Reprocessing houdt in dat je door middel van oogbewegingen minder gevoelig wordt en informatie opnieuw verwerkt. EMDR is een effectieve therapie voor de verwerking van gebeurtenissen in het verleden.

Lees meer...

Opgeleid Mediator en Therapeut

Na het afronden van de volledige mediation opleiding bij de Mediation Federatie Nederland (MFN) en mijn inschrijving bij de Raad voor Rechtsbijstand (RvR) heb ik een aantal jaren als scheidingsbemiddelaar gewerkt. Ik zag steeds meer in dat coaching en therapie vaak een verlengde van mediation zijn, daarom heb ik jaren achtereen mijn kennis verbreed.

Het begon met de opleiding tot NLP Practitioner (Neuro Linguïstisch Programmeren) en aansluitend NLP Master bij de NLP Academie. De Masterclass tot Kies Mediator, waarbij het welzijn van kinderen voorop staat en de opleiding Hypnotherapie bij het HIN (Hypnose Instituut Nederland). Bij het HIN heb ik tevens Masterclasses gevolgd die mijn kennis nog meer hebben verbreed, De laatste opleidingen die ik heb toegevoegd aan de lijst is de opleiding tot EMDR therapeut en tot Relatietherapie.

Mijn missie is om mijn cliënten een complete oplossing te bieden voor hun probleem. 

Contactgegevens

Zandoever 9
3433 DA Nieuwegein

  fa-mobile-phone   06-24576241

  fa-envelope far  info@anjavanree.nl

Contactformulier