Afvallen met hypnose

Afvallen door middel van hypnose

Afvallen door middel van hypnose

Herken jij dit?

 • Afvallen, neem jij je ook iedere dag voor om nu echt te beginnen?
 • Zit jouw broek de ene dag te strak en de andere dag te ruim?
 • Zit dat jurkje wat je vorig jaar hebt gekocht toch niet meer zo lekker?
 • Draag je liever een badpak dan een bikini om je toch een beetje te verstoppen?
 • Draag je een speciaal broekje onder je rok of jurk omdat de benen anders tegen elkaar schuren?
 • Vermijd je spiegels of winkelruiten waarin jij jezelf kan zien?
 • Op een afstand naar je spelende kinderen moet kijken omdat je daar zelf geen energie meer voor hebt?
 • Ben jij ‘s ochtend al moe voor je opstaat?
 • Krijg jij het water in je mond als je alleen al aan chips denkt?
 • Kan jij die reep chocolade echt niet laten liggen in de supermarkt?
 • Hunker jij naar voedsel waarvan je weet dat het je niets goeds brengt?

En je hebt alles al geprobeerd…..

Sonja Bakker, een crash-dieet, een calorie-arm dieet, Weight Watchers, de sportschool……….
Helaas lukt weinig mensen om blijvend op een lager gewicht te komen. Uit onderzoek is gebleken dat slechts 15% van de mensen het volhoudt op hun streefgewicht te komen en te blijven. De rest, dus zo’n 85%, is na een paar weken of maanden alweer teruggevallen in hun oude eetpatronen.

Hoor jij ook bij degene die de volgende excuses gebruikt?

 • Ik heb geen zelfdiscipline;
 • Het is die verslaving;
 • Mijn schildklier werkt anders;
 • Ik heb nu eenmaal een lage vetverbranding;
 • Ik heb het emotioneel even zwaar;
 • Ik heb het even zwaar.

Uit onderzoek is gebleken dat bijna de helft (49,2%) van de Nederlanders van 18 jaar en ouder last heeft van overgewicht. Normaal overgewicht komt vaker voor bij mannen dan bij vrouwen, maar obesitas komt weer meer voor bij vrouwen dan bij mannen. Recent nog was in de media dat ruim 14% van de Nederlanders ernstig overgewicht heeft en dit percentage neemt in rap tempo toe.

Hoe meer keuze in onze voedingsmiddelen, hoe meer we lijken te kiezen voor het verkeerde voedsel. En dan vooral voor eten met veel onzichtbare calorieën, met een hoog suikergehalte (geraffineerde koolhydraten) en veel verzadigd vet.
Best gek eigenlijk dat er steeds meer vetarme, suikervrije dieetproducten op de markt komen maar het obesitas percentage omhoog gaat! Zou het dan toch te maken hebben met hoe het lichaam reageert op de zoete smaak van alles wat wij eten?

Waarom een streng dieet niet werkt

In het begin gaat het vaak goed, ben je vol energie en motivatie. Je begint op maandag vol goede moed. Ook dinsdag, woensdag en donderdag gaan nog goed maar op vrijdag begint het weekend en val je weer terug in je oude patroon. Je eet en drinkt alles wat los en vast zit alsof je er niets aan kunt doen. Het lijkt wel alsof je geen controle hebt over die onbewuste patronen, alsof het een automatisme is. Is dit herkenbaar?

Voor de meeste mensen helaas wél, en dat klopt ook wel. Vanuit jouw onbewuste worden jouw gedachten, jouw overtuigingen en jouw gedrag op eten geactiveerd. Als je hier niets aan veranderd dan verander je niets en blijf je in dezelfde cirkel rondlopen. Een dieet is een programma dat je volgt om gewicht te verliezen. Vaak heeft het een begin en een eind. De meeste cliënten beginnen met een dieet op momenten van grote frustratie. Als ze écht voelen dat het genoeg is. 

Ik móet nu afvallen!

Veel cliënten starten, als een goed voornemen voor het nieuwe jaar en zijn dan zeer gemotiveerd om eindelijk succes te behalen. Ze gebruikten alle wilskracht die ze hadden en… faalden (weer).

Zolang je het dieet volgt, zal je gewicht verliezen, maar zodra je met dat dieet stopt, zal jouw gewicht opnieuw toenemen, vaak zal je zelfs meer wegen dan vóór je aan het dieet begon! Dit overkomt 95% van alle mensen die een dieet volgen. Bij een dieet moet jij je houden aan een specifiek schema en mag je heel veel niet. Kortom je brein wordt doorlopend geactiveerd om aan eten te denken. Nog sterker, je moet nóg vaker aan eten denken dan daarvóór. Dat is best vreemd, toch?

De eerste stap om echt te starten met afvallen

Die heb je eigenlijk al genomen, want je bent nog bent nog steeds aan het lezen. De volgende stap is om te beseffen dat de verandering die jij nodig hebt op een onbewust niveau ligt. Immers als jij op bewust niveau de nodige verandering had kunnen maken dan had je mijn site nooit bezocht en had jij jouw streefgewicht al lang bereikt. Toch?

Afvallen door hypnose

Voor de meeste klanten die ik in mijn praktijk ontvang is hypnose meestal niet de eerste keuze die ze maken om veranderingen voor elkaar te krijgen in hun dagelijkse gedrag. Helaas, want het is bij 90% van mijn cliënten wel de snelste en de meest effectieve keuze geweest! En zij kunnen het weten, want de meesten hebben alles al geprobeerd voordat ze uiteindelijk bij mij kwamen.

Het programma wat ik gebruik voor de virtuele maagverkleining bevat technieken om jouw gedachten te veranderen en is absoluut géén dieet. Het werkt op onbewust niveau. Want daar ligt de oorzaak van jouw eetpatroon. Dat zijn de veroorzakers van jouw gedrag.
Het programma leert je om nieuwe gewoontes te maken die je wél vol kunt houden. Je hoeft jezelf géén voeding te ontzeggen, géén koolhydraten te tellen, géén punten te tellen. Je bent bevrijd van het idee om doorlopend aan eten moeten denken. Je gaat wel bewust om met voedsel maar nu ben je wél in staat om te luisteren naar wat jouw lichaam, naar wat jouw maag je vertelt. Met als resultaat een regelmatig en stapsgewijze weg naar jouw streefgewicht.

In het programma krijgt jouw onbewuste de opdracht om dat te doen op een voor jouw veilige manier. In een tempo wat bij jóu past en wat voor jouw lichaam gezond is. Zodat jij de doel bereikt. Dus afvallen zonder dieet. Hoe mooi is dat?

Wat doet het programma voor jou?

 • Het stopt de onbewuste sabotage van jouw eigen doelstellingen
 • Het maakt jouw lichaam tot een vetverbrandingsmachine
 • De vetverbranding van het lichaam gaat omhoog
 • Je maag verkleint door de aanleg van de virtuele maagverkleining
 • Het verlangen om met je lichaam te bewegen gaat omhoog waardoor je meer energie krijgt.
 • Je houdt jouw eetlust in toom en jouw bloedsuikerspiegel stabiliseert
 • Je eet langzamer en bewuster
 • Je slechte gewoontes verdwijnen
 • Een positief zelfbeeld programmeren
 • Jouw verlangen naar gezond en voedzaam eten gaat omhoog
 • Jouw geluk, gezondheid en vitaliteit verhogen

Hypnotische maagband

Ik ontvang je graag in mijn praktijk in Nieuwegein voor een één op één sessie. De eerste en tweede sessie zijn direct achter elkaar, eerst hebben we een voorgesprek en leg ik uit hoe de hypnotische maagband werkt. We nemen tevens de basisregels door waarop het programma is gebaseerd en we gaan ook aan slag met de saboterende overtuigingen en belemmeringen. Tijdens de tweede sessie wordt de hypnotische maagband daadwerkelijk geplaatst. 

De volgende sessies plan ik in met een tussentijd van +/- 10 dagen. Wij controleren of de maagband goed is aangebracht. Daarnaast krijgt jouw onbewuste de vervolginstructies, zodat jij jouw gewenste gewicht gaat behalen en behouden. Tevens ontvang je een begeleidende hypnose sessie op mp3 die je dagelijks een keer moet beluisteren. Deze mp3 begeleidt jou dus tijdens de dagen dat ik niet met jou aan het werk ben.

Met het programma ga jij namelijk op onbewust niveau afvallen door te werken aan datgene wat jou tot nu toe niet heeft geholpen. Daardoor raak je blijvend kilo’s gewicht kwijt. In een tempo wat past bij jou!

Maar let op: Wanneer jij in hele korte tijd snel en veel wilt afvallen, dan is dit programma niet geschikt, dat past meer bij een crash dieet. Kilo’s die er heel snel afgaan zitten er vaak ook snel weer aan, het bekende jojo-effect.

Maak nu een afspraak en ga die uitdaging met je onbewuste aan!

Afspraak 

Contactgegevens

Zoomstede 27
3431 HK Nieuwegein

  fa-mobile-phone   06-24576241

  fa-envelope far  info@anjavanree.nl

Contactformulier