Afvallen met hypnose

Afvallen door middel van hypnose

Afvallen door middel van hypnose

Herken jij dit?

 • Afvallen, neem jij je ook iedere dag voor om nu echt te beginnen?
 • Zit jouw broek de ene dag te strak en de andere dag te ruim?
 • Zit dat jurkje wat je vorig jaar hebt gekocht toch niet meer zo lekker?
 • Draag je liever een badpak dan een bikini om je toch een beetje te verstoppen?
 • Draag je een speciaal broekje onder je rok of jurk omdat de benen anders tegen elkaar schuren?
 • Vermijd je spiegels of winkelruiten waarin jij jezelf kan zien?
 • Op een afstand naar je spelende kinderen moet kijken omdat je daar zelf geen energie meer voor hebt?
 • Ben jij ‘s ochtend al moe voor je opstaat?
 • Krijg jij het water in je mond als je alleen al aan chips denkt?
 • Kan jij die reep chocolade echt niet laten liggen in de supermarkt?
 • Hunker jij naar voedsel waarvan je weet dat het je niets goeds brengt?

En je hebt alles al geprobeerd…..

Sonja Bakker, een crash-dieet, een calorie-arm dieet, Weight Watchers, de sportschool……….
Helaas lukt weinig mensen om blijvend op een lager gewicht te komen. Uit onderzoek is gebleken dat slechts 15% van de mensen het volhoudt op hun streefgewicht te komen en te blijven. De rest, dus zo’n 85%, is na een paar weken of maanden alweer teruggevallen in hun oude eetpatronen.

Hoor jij ook bij degene die de volgende excuses gebruikt?

 • Ik heb geen zelfdiscipline;
 • Het is die verslaving;
 • Mijn schildklier werkt anders;
 • Ik heb nu eenmaal een lage vetverbranding;
 • Ik heb het emotioneel even zwaar;
 • Ik heb het even zwaar.

Uit onderzoek is gebleken dat bijna de helft (49,2%) van de Nederlanders van 18 jaar en ouder last heeft van overgewicht. Normaal overgewicht komt vaker voor bij mannen dan bij vrouwen, maar obesitas komt weer meer voor bij vrouwen dan bij mannen. Recent nog was in de media dat ruim 14% van de Nederlanders ernstig overgewicht heeft en dit percentage neemt in rap tempo toe.

Hoe meer keuze in onze voedingsmiddelen, hoe meer we lijken te kiezen voor het verkeerde voedsel. En dan vooral voor eten met veel onzichtbare calorieën, met een hoog suikergehalte (geraffineerde koolhydraten) en veel verzadigd vet.
Best gek eigenlijk dat er steeds meer vetarme, suikervrije dieetproducten op de markt komen maar het obesitas percentage omhoog gaat! Zou het dan toch te maken hebben met hoe het lichaam reageert op de zoete smaak van alles wat wij eten?

Waarom een streng dieet niet werkt

In het begin gaat het vaak goed, ben je vol energie en motivatie. Je begint op maandag vol goede moed. Ook dinsdag, woensdag en donderdag gaan nog goed maar op vrijdag begint het weekend en val je weer terug in je oude patroon. Je eet en drinkt alles wat los en vast zit alsof je er niets aan kunt doen. Het lijkt wel alsof je geen controle hebt over die onbewuste patronen, alsof het een automatisme is. Is dit herkenbaar?

Voor de meeste mensen helaas wél, en dat klopt ook wel. Vanuit jouw onbewuste worden jouw gedachten, jouw overtuigingen en jouw gedrag op eten geactiveerd. Als je hier niets aan veranderd dan verander je niets en blijf je in dezelfde cirkel rondlopen. Een dieet is een programma dat je volgt om gewicht te verliezen. Vaak heeft het een begin en een eind. De meeste cliënten beginnen met een dieet op momenten van grote frustratie. Als ze écht voelen dat het genoeg is. 

Ik móet nu afvallen!

Veel cliënten starten, als een goed voornemen voor het nieuwe jaar en zijn dan zeer gemotiveerd om eindelijk succes te behalen. Ze gebruikten alle wilskracht die ze hadden en… faalden (weer).

Zolang je het dieet volgt, zal je gewicht verliezen, maar zodra je met dat dieet stopt, zal jouw gewicht opnieuw toenemen, vaak zal je zelfs meer wegen dan vóór je aan het dieet begon! Dit overkomt 95% van alle mensen die een dieet volgen. Bij een dieet moet jij je houden aan een specifiek schema en mag je heel veel niet. Kortom je brein wordt doorlopend geactiveerd om aan eten te denken. Nog sterker, je moet nóg vaker aan eten denken dan daarvóór. Dat is best vreemd, toch?

De eerste stap om echt te starten met afvallen

Die heb je eigenlijk al genomen, want je bent nog bent nog steeds aan het lezen. De volgende stap is om te beseffen dat de verandering die jij nodig hebt op een onbewust niveau ligt. Immers als jij op bewust niveau de nodige verandering had kunnen maken dan had je mijn site nooit bezocht en had jij jouw streefgewicht al lang bereikt. Toch?

Afvallen door hypnose

Voor de meeste klanten die ik in mijn praktijk ontvang is hypnose meestal niet de eerste keuze die ze maken om veranderingen voor elkaar te krijgen in hun dagelijkse gedrag. Helaas, want het is bij 90% van mijn cliënten wel de snelste en de meest effectieve keuze geweest! En zij kunnen het weten, want de meesten hebben alles al geprobeerd voordat ze uiteindelijk bij mij kwamen.

Het programma wat ik gebruik voor de virtuele maagverkleining bevat technieken om jouw gedachten te veranderen en is absoluut géén dieet. Het werkt op onbewust niveau. Want daar ligt de oorzaak van jouw eetpatroon. Dat zijn de veroorzakers van jouw gedrag.
Het programma leert je om nieuwe gewoontes te maken die je wél vol kunt houden. Je hoeft jezelf géén voeding te ontzeggen, géén koolhydraten te tellen, géén punten te tellen. Je bent bevrijd van het idee om doorlopend aan eten moeten denken. Je gaat wel bewust om met voedsel maar nu ben je wél in staat om te luisteren naar wat jouw lichaam, naar wat jouw maag je vertelt. Met als resultaat een regelmatig en stapsgewijze weg naar jouw streefgewicht.

In het programma krijgt jouw onbewuste de opdracht om dat te doen op een voor jouw veilige manier. In een tempo wat bij jóu past en wat voor jouw lichaam gezond is. Zodat jij de doel bereikt. Dus afvallen zonder dieet. Hoe mooi is dat?

Wat doet het programma voor jou?

 • Het stopt de onbewuste sabotage van jouw eigen doelstellingen
 • Het maakt jouw lichaam tot een vetverbrandingsmachine
 • De vetverbranding van het lichaam gaat omhoog
 • Je maag verkleint door de aanleg van de virtuele maagverkleining
 • Het verlangen om met je lichaam te bewegen gaat omhoog waardoor je meer energie krijgt.
 • Je houdt jouw eetlust in toom en jouw bloedsuikerspiegel stabiliseert
 • Je eet langzamer en bewuster
 • Je slechte gewoontes verdwijnen
 • Een positief zelfbeeld programmeren
 • Jouw verlangen naar gezond en voedzaam eten gaat omhoog
 • Jouw geluk, gezondheid en vitaliteit verhogen

Hypnotische maagband het online traject

Het programma voor de hypnotische maagband is een online traject. Door corona was het lange tijd niet mogelijk om cliënten te ontvangen. Om toch aan de aanhoudende vraag te voldoen bied ik het programma nu online aan en met succes, want het is zelfs nog effectiever gebleken dan de live sessies.

Met het online programma:

 • Merk je al heel snel de verandering, meestal al vanaf de eerste dag.
 • Neem je afscheid van slechte gewoontes
 • Herken je de signalen van je lichaam
 • Ga je automatisch kiezen voor gezond eten
 • Stop je met emotie-eten
 • Stop je met zelf sabotage
 • Voel jij je al snel energieker en fitter

En het mooiste is : je kan het programma online vanuit je eigen huis volgen.

Hoe ziet het programma er uit

Na bevestiging van deelname ontvang je van mij, vooral in het begin, bijna dagelijks berichten. Wij starten met het stellen van een doel en het zetten van de intentie. Deze leg je vast in een contract met jezelf. Vervolgens ontvang je diverse opdrachten waarmee je jouw onbewuste gaat ondersteunen in het maken van de verandering.
De verandering op je eetgedrag, je gewoontes en de gedachten over jezelf, gaan wij goed aanpakken door terug te gaan naar de reden van je overgewicht.

Door het uitvoeren van de opdrachten bereid je jezelf goed voor om de hypnotische maagband in alle rust en ontspanning te ontvangen, waardoor niet alleen je hongergevoel maar ook je eetgedrag veranderd. Ondertussen kan je gewoon eten wat jij wilt net als de mensen in je naaste omgeving.

Je maag is als een meloen

Op dit moment kan je je maag nog vergelijken met een kleine meloen die je,  op het moment dat je teveel hebt gegeten, een opgeblazen gevoel geeft. Na het plaatsen van de maagband heeft je maar nog maar de omvang van een golfbal en zal je eerder voldaan zijn en stoppen met eten.

Het traject

Je ontvangt van mij informatie, opdrachten, tips en diverse audiobestanden met hypnotherapiesessies. Elk audiobestand heeft een ander thema waardoor jij op onbewust niveau de verandering beleeft die jou gaat helpen om je doel te behalen. De audiobestanden zijn door mij ingesproken en je kan ze luisteren wanneer het jou uitkomt.
Je zal tijdens het luisteren een gevoel van ontspanning ervaren die misschien wel dagelijks meemaakt maar niet bewust. He tis vergelijkbaar met het moment dat je in bed ligt en je bijna in slaap valt. In die staat is je onbewuste het meest ontvankelijk voor veranderingen en kan je oude en ongewenste gewoontes blijvend transformeren.

Ben jij er klaar voor om te starten

Heb jij de beslissing genomen om nu te starten. Wil jij de beste versie van jezelf worden. Wacht dan niet langer en meld je aan dan ga ik samen met jou de uitdaging aan. Ik kijk er al naar uit.

De kosten voor het online traject zijn € 349,- en dat is inclusief BTW.

Wil jij gebruik maken van deze unieke aanbieding vul dan het aanmeldingsformulier in door op onderstaande tekst te klikken.  

Aanmelding traject Hypnotische Maagband


Afspraak 

Contactgegevens

Zandoever 9
3433 DA Nieuwegein

  fa-mobile-phone   06-24576241

  fa-envelope far  info@anjavanree.nl

Contactformulier