Scheiden. Netjes geregeld. Klantbeoordeling 9,1

Ga je scheiden en wil je dat dat netjes wordt geregeld? Vele mensen gingen je voor en hebben Anja van Ree Mediation en Therapie beoordeeld met een 9,1. Dat is heel bijzonder als je bedenkt dat als je gaat scheiden je door één van de heftigste periodes van je leven gaat. Wat wordt er zoal gezegd over Anja van Ree? Hoe is die klantbeoordeling van een 9,1 tot stand gekomen?

Tevreden klanten

Als mensen mij benaderen voor hulp bij hun scheiding dan zijn zij heel vaak doorverwezen door cliënten die ik in het verleden heb mogen begeleiden. Ik ben er trots op dat zij zelfs na jaren nog steeds met een tevreden gevoel terug kunnen kijken op de afspraken die er zijn gemaakt. Dat is ook mijn doel. Bij de scheiding moet je verder kijken en dat valt niet mee als je overmand bent van emoties als verdriet of boosheid.

Wat doet een scheidingsmediator

Een scheidingsmediator is iemand die als gespreksbegeleider stellen begeleid als zij gaan scheiden. Om de scheiding netjes te laten verlopen moet er een hoop geregeld worden. Vaak weten de stellen niet waar te beginnen.  Scheiden is immers niet iets wat je dagelijks doet. Om te voorkomen dat er ruzie ontstaat kan je beter een deskundige inschakelen die dat wel weet. Een mediator kan daarin een onpartijdige en neutrale rol spelen. De mediator kijkt niet naar het belang van 1 persoon maar naar het belang van beiden.

Belang van de kinderen

Ik hoor vaak zeggen dat de kinderen het belangrijkste zijn en voorop staan. Helaas merk ik dat dat in de praktijk zeker niet altijd het geval is. Vooral als één van de ouders vreemd is gegaan. Ouders vragen vaak wat hun rechten zijn als het gaat om de kinderen. Ik draai het graag om: wat zijn de rechten van de kinderen? De kinderen hebben geen keus en willen graag allebei de ouders in hun leven houden. Ouders zouden hier meer rekening mee moeten houden maar dat valt niet altijd mee.

Meer informatie over scheiden met kinderen

Klantbeoordeling 9,1

Ik vraag cliënten altijd mij tijdens het scheidingstraject te infomeren als er onduidelijkheden zijn over mijn rol en over mijn werkzaamheden. Als de scheiding helemaal is afgerond ontvangen zij van mij een verzoek om een mij  een klantbeoordeling te geven via Klantenvertellen. Op het moment van het schrijven van deze blog was het cijfer een 9,1 en daar ben ik best trots op. Want hoe lastig is het om tevreden te zijn over een onderwerp wat je misschien wel nooit hebt gewild. Ondanks dat een scheiding veel emoties met zich meebrengt hoop ik altijd dat men toch tevreden kan terugkijken op een goed traject.

Een paar voorbeelden:

* Esther uit Nieuwegein
Klantbeoordeling 10
Snel en deskundig. Precies wat wij wilde

Mijn ex en ik hadden behoefte aan duidelijkheid maar wilde hier niet heel lang over moeten doen. Anja heeft goed naar ons geluisterd en ons snel geholpen. In 2 weken hadden wij alle afspraken gemaakt en konden wij de documenten ondertekenen. Dat was voor ons perfect. Ik kan Anja aan iedereen aanbevelen.

* B uit Utrecht
Klantbeoordeling 10
Anja is geduldig, deskundig en een prettig in de omgang

Wij zaten helaas niet altijd op één lijn maar Anja heeft met veel geduld en haar deskundigheid geholpen. Je kan wel ruzie blijven maken maar dat helpt niemand, vooral onze kinderen niet. Scheiden is echt niet fijn maar wij kunnen nu wel weer een beetje normaal tegen elkaar doen en daarbij was de hulp van Anja heel fijn. Ik kan Anja bij iedereen aanbevelen.

* Jouri uit Houten
Klantbeoordeling 10
Uitmuntende begeleiding waarbij flexibel wordt meegedacht en geholpen

Mijn zaak was relatief simpel qua bezittingen en verdelingen, maar zeer lastig qua documentatie. Anja heeft alles binnen 2 maanden voor ons kunnen regelen en met verschillende partijen(IJI) moeten schakelen om alles op tijd te kunnen regelen. Ik was erg onder de indruk van de snelle reacties en het handelen. Verder hanteerde ze een persoonlijke aanpak met een optimistische insteek. Dit heb ik als prettig ervaring, aangezien het scheiden al best zwaar op zichzelf is. Het komt niet vaak voor dat ik niets heb aan te merken op dienstverlening, maar deze keer was het voor mij perfect geregeld!

* Mariëlle uit Everdingen
Klantbeoordeling 9
Goede service, goed behandeld

Anja geeft goede uitleg over het proces en goede begeleiding. Ik sta zelf niet achter de scheiding en dan moet je zelf wel heel sterk zijn om dit proces aan te kunnen gaan. Door trouw aan mijzelf te blijven, helder en toch mee te werken, kun je samen tot goede afspraken komen. Maar je moet ook best veel zelf onderhandelen. De combinatie met het financieële advies is ook prettig en fijn dat je met een all in prijs weet waar je aan toe bent. Al met al, petje af voor Anja.

* Louise uit Zeist
Klantbeoordeling 9
Goede service, goed behandeld

Het proces van scheiden is pijnlijk en spannend, en dan zoek je iemand bij wie je je allebei vertrouwd voelt, iemand die deskundig is, en die haar expertise goed kan uitleggen, iemand die duidelijk is, onpartijdig, vriendelijk en begripvol, die ook ruimte kan maken voor de emoties en daar goed doorheen kan navigeren, iemand die kan versnellen waar mogelijk en vertragen waar nodig en iemand die de gesprekken prettig kan laten verlopen. Dan hoef je niet verder te zoeken, want Anja die heeft het allemaal in huis. Ze heeft een groot ‘bereik’ met haar talenten. Is uiterst serieus én vrolijk en gezellig. Snel en langzaam. Begripvol én duidelijk. Iemand die ingewikkelde materie goed kan uitleggen. Heel prettig om mee samen te werken. Dank je wel voor je fijne en goede begeleiding Anja!


Benieuwd naar alle beoordelingen van Anja van Ree?


Of heb je een vraag of wil je graag persoonlijk contact

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel dan dit bericht!