Scheiden. Praat met elkaar

Blijf respectvol naar de andere ouder.

“Respect hebben voor elkaar” dat vindt Anja van Ree heel belangrijk voor ouders die uit elkaar gaan. De kinderen moeten zo min mogelijk last hebben van een scheiding. Ga je scheiden Praat met elkaar !

Ervaring van haar eigen scheiding

In de tijd van mijn eigen scheiding kreeg Anja alleen te maken met een advocaat, een scheidingsbemiddelaar was er bij haar niet bekend. Helaas, want de vindt dat er te veel vechtscheidingen voorkomen. Scheidingen waar de kinderen vaak de dupe van zijn. Bij Anja stonden haar zoon en dochter altijd op de eerste plaats. Haar dochter Eline is heel trots op haar moeder en begrijpt nu steeds beter dat de scheiding van har moeder niet makkelijk is geweest.

Nieuwe kans

Toen Anja te horen kreeg dat zij haar baan kwijt zou raken ging zij niet bij de pakken neer zitten maar besloot voor zich zelf te beginnen. Vanuit haar eigen scheidingservaring wil ze ouders gaan helpen die de moeilijke beslissing hebben genomen om te gaan scheiden. “ga niet tegenover elkaar staan maar praat met elkaar in plaats van een duur én langdurig scheidingsgevecht aan te gaan, zegt Anja

Luisterend oor

Ze wil er zijn voor de scheidende ouders: naar ze luisteren, ze steunen en helpen met de afspraken over de kinderen, het geld en het huis. Dus niet alleen de zakelijke aspecten maar ook op emotioneel vlak wil ze er voor de ouders zijn. Anja straalt warme uit, begrip en respect. dat vindt men bij Anja van Ree. evenals een luisterend oor.

 

Lees het hele artikel van Anja van Ree in De Molenkruier van september 2016

Praat met elkaar

Heb jij een vraag of wil je persoonlijk contact. Op werkdagen reageer ik binnen 24 uur.

Ja, ik heb een persoonlijke vraag

Is deze informatie waardevol? Dan ben je misschien ook geïnteresseerd in mijn andere blogs.

Bemiddeling bij echtscheiding regio Utrecht en Nieuwegein

Scheiden tijdens de coronacrisis. Hoe regel je dat

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel dan dit bericht!