Koningsdag is niet voor iedereen een feest

Koningsdag 2022 is dit jaar extra bijzonder. Al een paar jaar hebben wij dit feest niet meer kunnen vieren. Op de een of andere manier voel ik meer opwinding dan normaal om er vanavond en morgen op uit te trekken. Langs de kleedjes te lopen en onzinnige dingen te kopen. Te genieten van de optredens van kinderen of van een plaatselijke artiest. Koningsdag, ik kijk er al dagen naar uit. Helaas is dat niet voor iedereen het geval, niet iedereen viert feest vandaag. Zij hebben last van angsten en weten niet dat dit met EMDR kan worden opgelost.

Niet iedereen viert feest vandaag

Er zijn mensen die angst hebben om zich onder de mensen te begeven en dan maar alleen thuisblijven. Straatvrees, angst voor een grote mensenmassa en onzekerheid. Beperkt worden in de vrijheid, je zal er maar last van hebben. Juist door Corona komen deze angsten steeds meer voor. Bij jong en oud, mannen en vrouwen.

Er is een oplossing: EMDR

In mijn praktijk help ik veel mensen om dit op te lossen met behulp van EMDR of te wel Eye Movement Desentisation and Reprocessing. Als therapie is EMDR heel geschikt voor de gevolgen van een traumatische of schokkende ervaring of bij angsten als straatvrees, angst voor mensenmassa’s of andere vrijheidsbeperkende angsten. Met EMDR kan jij je vrijheid weer terug krijgen.

Heb jij last van deze vrijheidsbeperkende angsten en wil je hiervan af. Neem dan contact met mij op. Geen wachtlijst, geen maandenlange therapieën maar een snelle en adequate oplossing.

Heb je vragen of wil je meer informatie

Heb je vragen of wil je persoonlijk contact. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Je kan heel eenvoudig gebruik maken van het contact formulier. Ik neem op werkdagen dezelfde dag nog contact met je op.

Naar contactformulier

Of lees meer :

EMDR. Straatvrees Na Overval Opgelost

Wat is EMDR

Of kijk naar de volgende animatie:

Animatiefilm van Vereniging EMDR Nederland

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel dan dit bericht!