Hooikoorts en Pollenallergie. Hoe los je dat op?

Hooikoorts en/of pollenallergie, het is er weer tijd voor. Een volle neus, niesbuien, prikkende ogen. Steeds meer mensen ontwikkelen deze klachten op het moment dat de pollen weer loskomen van de bomen, struiken, planten en grassen. Er worden veel producten aangeboden om deze hooikoortsklachten te onderdrukken maar is dat wel de juiste manier? Of wil je van je klachten af zonder het slikken van anti-hooikoorts pillen, sprays of het dragen van een speciale armband?

Wanneer komen deze hooikoortsklachten het meeste voor

Omdat de periode waarop de bomen, struiken, planten en grassen een verschillende bloeiperiode hebben kan dat uitlopen van februari tot en met september. De meeste pollen komen in de lente vrij vandaar dat op dat moment de meeste klachten ontstaan. Wil je exact weten wanneer er welke pollen vrij komen kijk dan eens op De Pollenkalender

Wat zijn de meest voorkomende symptomen bij hooikoorts of pollenallergie

Hooikoorts is in Nederland een van de meest voorkomen de allergieën. 1 op de 8 mensen ondervindt hier last van. De meest voorkomende symptomen hierbij zijn:

  • Loopneus
  • Niesbuien
  • Jeukende en tranende ogen
  • Benauwdheid
  • Hoesbuien
  • Hoofdpijn
  • Problemen met concentreren
  • Onrustig slapen
  • Geen energie hebben
  • Hoofdpijn

Symptoombestrijding

Vaak zoeken mensen een oplossing in symptoombestrijding zoals hooikoortspillen of sprays, maar dat werkt maar tijdelijk. Op het moment dat je lichaam eraan gewend is heb je nog meer pillen nodig, en nog meer en nog meer. Tegenwoordig wordt ook accupunctuur ingezet als oplossing. Wat je alleen niet doet is écht goed luisteren naar je lichaam, want wat zegt het nu eigenlijk? Welke signaal wordt er nu afgegeven? Hoe lang doe je het al en wanneer was de eerste keer dat je dit hebt ervaren?

Hypnotherapie als oplossing bij hooikoorts en pollenallergie

Met hypnotherapie ga ik je helpen om jezelf te helpen de hooikoorts of pollenallergie te laten verdwijnen. Hoe?  RTL Nieuws heeft hier onlangs nog een artikel aan gewijd. Lees HIER het hele artikel.
Middels hypnose gaan wij het onbewuste gedrag onder de loep nemen en laten het weten dat het niet meer nodig is deze allergie te doen. De kans is zeer groot dat dit onbewuste gedrag met 1 of 2 behandelingen is verdwenen en jij van je allergie af bent. Ik heb al meerdere mensen (succesvol) behandeld die al jaren last hadden van deze klachten.

Wat is de beste tijd om hier iets tegen te doen

Dat is nu! Dit is de beste tijd om je hooikoorts of pollenallergie definitief op te lossen. Het pollenseizoen is net weer aangebroken zodat je direct het effect van de behandeling kan ervaren en jij zonder problemen van het komende lenteweer kan gaan genieten.

Reacties van tevreden klanten

Dennis
Jeetje Anja, ik hoopte natuurlijk dat het zo werken. Ik had al van jou gehoord en durfde daarom de afspraak met je te maken. Het werkt echt. Ik ben zo blij dat ik nu niet meer moet niesen en geen pijn in mijn ogen heb. Ik kan weer zonder ergens bij na te denken naar buiten gaan. Dit had ik veel eerder moeten doen.

Fatima
Ik ben super blij. Gisteren ben ik met mijn zoontje naar het park geweest en had nergens last van. Ik zal je echt bij iedereen aanraden.

Wil jij net als Esmiralda, Dennis, Fatima en vele anderen van je hooikoorts en pollenallergie af, neem dan contact met mij op.

Vragen of persoonlijk contact

Heb je vragen of wil je persoonlijk contact. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Je kan heel eenvoudig gebruik maken van het contact formulier. Ik neem op werkdagen dezelfde dag nog contact met je op.

Naar contactformulier

Wie is Anja van Ree

 

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel dan dit bericht!